Wij zijn niet zo beroemd als de Kardashians

Maar toch valt er ook over de All Mail Services-familie het één en ander te vertellen.

Enkele mijlpalen

1996 – In het jaar dat Fred Deburghgraeve goud wint op de Olympische Spelen van Atlanta, wordt All Mail Services opgericht.

2010 – Sam Van Bogaert en zijn echtgenote Joyce de Vreugd worden zaakvoerder. Ook Herman Van Rompuy maakt promotie, als eerste permanente voorzitter van de Europese Raad.

2010-2016 – Terwijl de Rode Duivels opklimmen van de 71ste naar de 1ste plaats op de FIFA wereldranglijst, investeert All Mail Services in nieuwe technologie en software. Zo groeit het bedrijf uit tot een cruciale partner voor drukkerijen, reclamebureaus, zelfstandigen en KMO’s.

Wat maakt ons uniek?

All Mail Services is een 100% familiebedrijf, wat jou verzekert van 200% flexibiliteit. Wij worden wakker met je project en gaan ermee slapen. Wat ook mooi meegenomen is: als jij bij ons aanklopt, hoef je nergens anders aan te bellen. Je vindt bij All Mail Services immers een full service oplossing met professioneel advies in online en offline communicatie.

Die totaaloplossing bestaat uit relevante, gepersonaliseerde en geautomatiseerde communicatiecampagnes op maat van elke doelgroep of ieder individu. All Mail Services ontwikkelt multichannel campagnes die altijd het doelpubliek bereiken. En heel belangrijk: vervolgens analyseren wij de impact ervan. Zo kunnen wij jouw communicatie steeds verder optimaliseren. Daarom staat All Mail Services altijd garant voor efficiënte campagnes met impact.

Minder belangrijk, wel leuk.

Om mee te surfen op elke trend in de sector is All Mail Services lid van de Belgian Direct Marketing Association (BDMA) en het Direct Marketing Institute. En dankzij onze zorg voor het milieu hangt er hier een CO2Logic-attest aan de muur.
creditos inmediatos