Als ondernemer heb je vast wel oren

naar een lading nieuwe klanten. Of naar bestaande klanten die vaker langskomen, en dus meer omzet opleveren voor jouw zaak, bedrijf, onderneming of merk. Dat is de toegevoegde waarde die All Mail Services jou kan bieden.

Blijf rustig zitten

All Mail Services vertaalt jouw actie of idee naar een boodschap waar je doelgroep pap van lust, en dat zowel offline als online. Impact vergroten door slimme personalisatie? Weten wij alles van. Relevantie toevoegen door data te gebruiken? Doen we beter dan wie ook. Die relevantie nog verder verhogen door de data te verrijken? Echt een klus voor ons. Daarbij nemen wij jou alle werk uit handen, van allereerste concept tot het versturen van je mailing en e-mailing. Indien nodig werken wij daarbij nauw samen met je reclamebureau. En we becijferen tot op de komma wat je campagne oplevert. Blijf dus rustig zitten, wij zorgen voor alles.

Ook jouw verkopers en verdelers zeggen ja

Je merk en je corporate identity zijn heilig. Helaas gaan sales en verdelers uit je netwerk graag aan de slag met je identiteit, en het resultaat is soms om te huilen. Wil je dat rampscenario vermijden, dan biedt het marketingportaal de oplossing. Je stelt aan je verkopers en verdelers pasklaar materiaal ter beschikking, dat perfect personaliseerbaar is. Dat bespaart hen veel knutselwerk, terwijl zij – dankzij de toepassing van ingenieuze responstechnieken – verzekerd zijn van betere resultaten. Over resultaten gesproken: die krijg jij allemaal onder ogen. Dat is nu al het geval, zeg je? Geloof ons: jij bent een zeldzame uitzondering.