Van saai naar boeiend, van kost naar opportuniteit: transactionele mailings

Een bedrijf legt het vaakst contact met zijn klanten via administratieve documenten. Facturen en fiscale attesten zijn dus ook een vorm van communicatie – helaas niet de meest boeiende. Terwijl daar toch een prima opportuniteit ligt. Omdat uw klanten deze documenten gegarandeerd bekijken, vormen ze een succesvol uithangbord voor marketingboodschappen of promoties.

200% veilig, 200% gegarandeerd

Transactionele communicatie moet in de eerste plaats feilloos zijn. Die taak kan je met een gerust hart aan All Mail Services toevertrouwen. Wij verwerken jouw administratie met gespecialiseerde software en machines, die ervoor zorgen dat de juiste documenten bij de juiste persoon terechtkomen. Ook als het gaat om vertrouwelijke informatie, of wanneer het aantal pagina’s of documenten verschilt per geadresseerde.

Spaar tijd, moeite en kosten

Door de geautomatiseerde workflow bespaar jij administratiekosten. Je wint tijd omdat je ons enkel een elektronische datafile hoeft aan te leveren. Wij verrijken jouw zending met Mail ID barcodes, wat jou 20% korting op de portkosten oplevert. Het groeperen van meerdere zendingen voor eenzelfde bestemmeling optimaliseert deze kosten zelfs nog meer.

Van factuur tot verkoper

We zeiden het al: geen boodschap krijgt meer aandacht dan transactionele documenten. Benut deze buitenkans door een promotie op je factuur te vermelden, een verkoopflyer toe te voegen bij je fiscale attest of complementaire producten of diensten te vermelden in de beschikbare ruimte op je document. Meer weten? Wij zetten er samen met jou graag een boompje over op.

Zin in meer?

Je ziet: transactionele mailings kunnen best het geheime wapen worden in je communicatie. Maar er zit uiteraard nog meer slagkracht in het arsenaal van All Mail Services, zoals cross media campagnes, direct mail handling en digitaal & gepersonaliseerd printen.

Cases


  • Instrument

    Klant Ivago

    Verveling kan het gevolg zijn van prikkels die als saai, eentonig of repetitief worden ervaren. Die prikkel volstond voor All Mail Services om de facturatie van Ivago over een andere boeg te gooien. We namen het saaie werk van hun schouders, en zorgden voor minder fouten, minder portkosten en minder verveling op kantoor.

    Meer weten? Lees de volledige case


All cases filed under Transactionele Mailings