Cruciaal voor je reputatie: fulfilment

Je klant moet snel en vlekkeloos de informatie of het product krijgen waar hij om vraagt. Die ervaring bepaalt immers zijn mate van tevredenheid – en dus ook het imago van jouw zaak bij je doelgroep. Helaas, een goede fulfilment is tijdrovend en arbeidsintensief.

Just-in-time

Daarom neemt All Mail Service deze taak graag van jou over. Ons professionele fulfilmentplatform garandeert een feilloze opvolging van alle vragen, tot levering van bestellingen en voorraadbeheer toe. Dat verloopt bovendien volgens een just-in-time filosofie. Je klant ontvangt zijn materiaal op het juiste moment, op het juiste adres en met de juiste inhoud, zowel in binnen- als buitenland.

Wij stockeren je materiaal

Indien je wenst stockeren wij jouw materiaal – zoals drukwerk en gadgets – in onze professionele opslagruimte. Brochures en documentatie printen wij af op het moment dat er vraag naar is. Zo kan jij de inhoud ervan perfect afstemmen op de interesse of de noden van de aanvrager. Je bedient dus elke klant persoonlijk, met de juiste informatie tot in elk detail.

Fulfilment als kers op de taart

Een perfecte fulfilment is de kroon op succesvolle communicatie. En voor die communicatie heeft All Mail Services alle instrumenten in huis. Hier verneem je meer over cross media campagnes, direct mail handling, digitaal & gepersonaliseerd printen en marketingportaal.

Cases


 • Instrument

  Klant Dag van de Zorg

  Een groot evenement vraagt om veel promo- en communicatiemateriaal. Hiervoor vertrouwt Dag van de Zorg voor de 5de maal op All Mail Services.

  Meer weten? Lees de volledige case

 • Instrument

  Klant ArcelorMittal Europe

  ArcelorMittal is de grootste staalproducent op aarde. Het spreekt voor zich dat overal ter wereld bedrijven geïnteresseerd zijn in een brochure of productfiche. Die vertrekt niet vanuit New York, Frankfurt of Shanghai, maar vanuit Sleidinge, waar All Mail Services instaat voor de mondiale fulfilment.

  Meer weten? Lees de volledige case


All cases filed under Fulfilment