Wat kunnen die Britten het toch mooi zeggen

Neem nu een spreekwoord zoals “the proof of the pudding is in the eating”.
Die gevleugelde woorden zijn nergens meer van toepassing dan in de sector van All Mail Services.
Deze korte cases zijn onze pudding. Eet smakelijk.

However, it’s often best to cheap essay papers choose a topic which you’re feeling confident . • Instrument

  Klant Dag van de Zorg

  Een groot evenement vraagt om veel promo- en communicatiemateriaal. Hiervoor vertrouwt Dag van de Zorg voor de 5de maal op All Mail Services.

  Meer weten? Lees de volledige case

 • Instrument

  Klant Beherman – Mitsubishi Motors

  In 2011 haalde Mitsubishi in amper 24 uur vijfmaal het Guiness Book of Records. Daar was dit jaar een zesde vermelding bijgekomen indien er ook een categorie bestond voor direct mail handling. Want wat All Mail Services klaarspeelde met de zomermailing en 18.800 foliezakjes is een unieke prestatie.

  Meer weten? Lees de volledige case

 • Instrument

  Klant Louis Widmer

  Louis Widmer is een Zwitsers bedrijf, met een sterk marktaandeel in België en Luxemburg. Wie Zwitserland zegt, zegt perfectie en precisie… ook als het op marketing en communicatie aankomt.
  De direct mail handling voor de zomer- en wintermailing moest hier volledig aan beantwoorden. Dat bracht All Mail Services voor elkaar naar 45.000 adressen.

  Meer weten? Lees de volledige case

 • Instrument

  Klant ArcelorMittal Europe

  ArcelorMittal is de grootste staalproducent op aarde. Het spreekt voor zich dat overal ter wereld bedrijven geïnteresseerd zijn in een brochure of productfiche. Die vertrekt niet vanuit New York, Frankfurt of Shanghai, maar vanuit Sleidinge, waar All Mail Services instaat voor de mondiale fulfilment.

  Meer weten? Lees de volledige case

 • Instrument

  Klant Ivago

  Verveling kan het gevolg zijn van prikkels die als saai, eentonig of repetitief worden ervaren. Die prikkel volstond voor All Mail Services om de facturatie van Ivago over een andere boeg te gooien. We namen het saaie werk van hun schouders, en zorgden voor minder fouten, minder portkosten en minder verveling op kantoor.

  Meer weten? Lees de volledige case

 • Instrument - -

  Klant Beherman – FUSO trucks

  Spoiler alert! – Het werk van All Mail Services voor FUSO resulteerde in een hogere respons, meer participatie vanwege de dealers, een betere controle over huisstijl en merk, meer traffic naar de bedrijfswebsite en een gestroomlijnde opvolging van leads. Meer weten?

  Meer weten? Lees de volledige case